Mercat Social | Saltra Senalla
2376
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2376,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-1.4.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Saltra Senalla

2-saltraObjectius

S’altra Senalla és una associació que va nèixer a l’any 1994 a Palma amb la intenció de difondre la idea i la pràctica del comerç just. El mes de novembre 1994 va inaugurar el seu primer local comercial, al carrer de l’Oli 6. Actualment té una botiga al carrer Arxiduc Lluis Salvador, 24 de Palma de Mallorca.
OrganitzacióS’altra Senalla és una associació de persones físiques. L’assemblea general anual controla l’activitat realitzada, decideix els grans eixos de la feina i elegeix els càrrecs. La junta directiva es reuneix una vegada cada mes en sessió ordinària i cada pic que faci falta en sessió extraordinària. L’equip de feina realitza la feina diària segons les instruccions de la junta i coordina les activitats de venda i de difusió. Els voluntaris i les voluntàries realitzen moltes tasques, tant d’atenció al públic a la botiga com de difusió.
ActivitatsLes seves principals activitats són, per una banda, la venda de productes de comerç just a la seva botiga, a fires i festes, com a cistelles i lots de Nadal i com aperitius per a actes públics i, per l’altra, la difusió de la idea del comerç just.
CoordinacióEs col·labora de manera molt estreta amb les associacions Finestra al Sud – S’altra Senalla d’Inca i S’altra Senalla del Casal de la Pau de Manacor, amb Càritas Diocesana de Menorca que gestiona les botigues de S’altra Senalla a Maó, Ciutadella i Alaior així com amb la botiga S’altra Senalla de Deixalles Eivissa. Per altra banda, S’Altra Senalla és membre de la Coordinadora Estatal de Comercio Justo, creada l’any 1995 per fomentar el desenvolupament del comerç just a Espanya i per vetlar pel compliment dels seus principis. També és membre de REAS Balears, la xarxa d’economia solidària.

 

PRODUCTOS Y SERVICIOS

Productes de comerç just (alimentació i artesania)

Constitució

1994

Direcció

Arxiduc Lluis Salvador, 24 Palma de Mallorca 07004

Contacte

971200050