Mercat Social | Participants de la II Fira del Mercat Social
2285
post-template-default,single,single-post,postid-2285,single-format-standard,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-1.4.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Participants de la II Fira del Mercat Social

Ona Mediterrània participarà a la II ‪#‎firamercatsocial‬ de Mallorca
Aquesta ràdio mallorquina, plural i de qualitat repeteix participació a la Fira del Mercat Social
Ona Mediterrània és una ràdio de proximitat, pensada en clau de Mallorca, un mitjà de comunicació multiplataforma, modern i de referència, una ràdio generalista pensada per a tots els públics, un espai d’informació rigorosa i d’opinió plural, una ràdio en llengua catalana, un altaveu per a la producció cultural de les Illes Balears i una eina essencial per als nouvinguts que volen aprendre la nostra llengua.
La ràdio s’ha posat en marxa a través d’una associació que actualment compta amb 600 socis.


 

Fundació Gior mostrarà a la ‪#‎firamercatsocial‬ els seus patés vegetals d’ametla mallorquina
La Fundació Gior treballa per en favor de la conservació del medi ambient i d’una alimentació i agricultura ecològica, sostenible i saludable.
En 2015 ja va participar a la I Fira, enguany repeteix participació i mostrarà els seus patés vagans elaborats amb ametla mallorquina.

www.fundaciogior.org/


 

Arqueonautes, projecte de disseny, producció i dinamització de jocs cooperatius de simulació històrica com a eines per al desenvolupament d’una cultura del diàleg i per a un coneixement més viu de les societats humanes, participarà a la II ‪#‎firamercatsocial‬ de Mallorca

https://arqueonautescooperativegames.wordpress.com


 

Oikocrèdit participarà a la ‪#‎firamercatsocial‬
Oikocrèdit és una associació de finances ètiques de Catalunya que promou la inversió responsable d’entitats i persones per finançar projectes empresarials amb un impacte social i ambiental positiu en països en vies de desenvolupament.
Oikocrèdit ja va participar a la I Fira del Mercat Social de Mallorca, i a aquesta segona fira posarà una paradeta i realitzarà una presentació del projecte.

www.oikocredit.cat


 

Amba Vi presentarà a la ‪#‎firamercatsocial‬ el seu projecte Verema 5 d’autoproducció de vi ecològic
Amba Vi és l’Associació de Microbodeguers i Amics del Vi, de recent creació.
A la fira participarà amb amb una presentació del projecte d’autoproducció de vi ecològic i de difusió del coneixement vinícola i amb un tast de vi ecològic.


 

APAEMA i l’Associació de Varietats Locals participaran conjuntament a la II‪#‎firamercatsocial‬
L’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca i l’Associació de Varietats Locals participaran amb una paradeta conjunta a la II Fira.

APAEMA es va crear el 2006 a partir de la proposta dels agricultors i elaboradors d’Agricultura Ecològica de Mallorca amb l’objectiu de disposar d’una plataforma per la defensa i el foment del sector ecològic.

L’Associació de Varietats Locals es va crear l’any 2002 amb l’objectiu de promoure i fomentar l’ús i conservació de les varietats locals de les Illes Balears.

www.apaema.net
www.varietatslocals.org


Càritas mostrarà el seu projecte Koluté a la II ‪#‎firamercatsocial‬
KOLUTÉ és un terme de la llengua wolof , que parla una gran part de la població de Senegal, i vol dir “confiança”. A partir de la confiança mútua de Cáritas Mallorca i Cáritas Senegal neix aquesta tasca de col·laboració d’ambdues entitats iniciat l’any 2007 davant la massiva presència de ciutadans de Senegal arribats a Mallorca, molts d’ells en pastera, per tal d’acollir i acompanyar als nouvinguts, així com ajudar a la població de Senegal per una presa de consciència del que suposa el fet d’emigrar i iniciar una experiència d’integració en una nova cultura i un nou país.
Amb aquest col·lectiu de ciutadans de Senegal, majoritàriament homes, Càritas Mallorca ha treballat oferint-los cursos d’aprenentatge de llengua i d’habilitats per a una possible inserció laboral. I és aquí on neix el projecte KOLUTÉ: un projecte de confecció de peces de vestir amb teles importades de Senegal i treballades per senegalesos que estan aquí, amb el disseny d’Ainhoa de la Iglesia. Aquest projecte pretén sensibilitzar a la població mallorquina sobre la integració dels immigrants entre nosaltres i la riquesa de dues cultures, alhora que serveix per poder realitzar algun projecte a Senegal.